Verlichting
Verlichting
Verlichting

Verlichting

Verlichting kan zeer sfeerbepalend zijn in huis. Een paar gezellige schemerlampjes of een mooie blikvanger boven de eettafel. Bij Van de Pol meubelen hebben zeer veel verschillende hanglampen, lampenkappen, vloerlampen en tafellampen.

Lampen passend bij verschillende woonstijlen. Stoer, landelijk of modern? Bedenk voor je een lamp aanschaft waar je licht nodig hebt en neem ook de maten op van bijvoorbeeld de eettafel waar hij boven moet komen, of net dat enen hoekje waar je een vloerlamp neer witl zetten. .

Wij hebben ook verlichting op maat. Wil je een lamp van ijzer, rvs of staal van een eigen ontwerp? kom naar de winkel en wij laten je de moegelijkheden zien.

Een nieuwe lampenkap nodig? Wij hebben er veel op voorraad liggen maar zit de juiste er niet bij, dan maken we ze ook op maat. Twee stoffenboekjes vol en verschillende modellen kappen. Zo kun je zelf de lamp samenstellen. Een lamp van je grootouders gekregen maar een ouderwetse kap erbij? Laat een nieuwe maken en mocht het een speciaal model zijn dan stofferen we hem gewoon opnieuw! Misschien heb je een speciale bevestiging? Ook daar kunnen we vaak wel wat mee. Je bent van harte welkom in de showroom in Bilthoven.

TIP: Neem de lampenvoet of de kap mee!