Onderhoud Bee Wett kussens

Applebee Bee Wett kussens

Hoe onderhoud ik mijn Apple Bee tuinkussens?

Bekijk al het onderhoudsadvies

AppleBee tuinmeubelen staat voor kwaliteit. Sako Wijma 'de ontwerper van Apple Bee' kijkt niet alleen naar het design van de tuinmeubelen maar juist ook naar de gebruiksvriendelijkheid. Zo ook de Bee Wett kussens, die speciaal ontworpen zijn om buiten te laten liggen! Ideaal een loungeset zonder gesjouw van kussens! De kussens zijn gemaakt van Olefin stof, dit is rot- en schimmelbestendig. Maar als het buiten blijft dan kan het ook vies worden. Hoe onderhoud ik dan deze tuinkussens het beste? 

Probeer de set schoon te houden door eventuele vlekken af te borstelen voordat het in het weefsel trekt. Ook drinken of andere vloeistoffen direct verwijderen.

 

Hieronder enkele tips voor het wassen van de Bee wett kussens

  1. Allereerst voorzichtig de rits openen en vouw het kussen licht dubbel voordat u deze door de kleine opening trekt zodat de rits niet uitscheurt.
  2. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen. 
  3. Maak een handwarm sopje of gebruik een fijnwasprogramma op maximaal 30 graden! Altijd goed naspoelen! 
  4. Voeg eventueel aan het laatste spoelmiddel een restje Harmisol oid om de waterafstotende laag te behouden. 
  5. Niet centrifugeren, in de droger of strijken!
  6. Zo nat mogelijk de hoezen weer om de tuinkussens doen.
  7. Wees voorzichtig met de kleine opening! 
  8. Door de natuurlijke rek van het materiaal zal het kussen weer mooi strak zijn! 

 

Heeft u ruimte? Dan raden wij aan de tuinkussens Bee Wett zeker naar binnen te doen als de loungeset niet meer gebruikt wordt. Zo blijven de tuinkussens mooi schoon, dit scheelt weer schoonmaakwerk in het voorjaar en kunt u bij de eerste zonnestralen direct genieten van uw Apple Bee loungeset. Gebruik geen hoge drukspuit om de kussens te reinigen!

Een beschermhoes kan natuurlijk ook. Let echter wel op dat je hiervoor een goede kwaliteit gebruikt in verband met luchtventilatie.  

Maar geniet vooral van uw mooie loungeset met Bee Wett kussens van Applebee!