Stoelen winkel Bilthoven

In Bilthoven bij Van de Pol Meubelen is een winkel vol met stoelen te vinden. Alle soorten stoelen zijn er te vinden van eetkamerstoelen met armleuning en wieltjes tot barstoelen in allerlei vormen, stoffen en kleuren. Voor ieders woonstijl een gepaste stoel! 

 

In onze winkel in Bilthoven zijn meer dan 200 verschillende eetkamerstoelen te vinden:

  • Eetkamerstoelen met arm of zonder arm;
  • Met wieltjes of zonder wieltjes;
  • Leer of stof of een combinatie hiervan;
  • Ruime keuze in kleuren;
  • Hoge of lage rug;
  • Verschillende soorten onderstellen.

Wij helpen u graag op weg om de perfecte eetkamerstoel te vinden voor aan uw eettafel.

Stoelen winkel Bilthoven

Op zoek naar comfort?

Ons advies: ga altijd zitten en kijk dan pas of het naar uw wens is qua uiterlijk. Door allerlei keuze in opties in kleuren en in stoffen kan een stoel een geheel andere uitstraling krijgen. Comfort is namelijk zeer belangrijk als u op zoek bent naar de juiste eetkamerstoel en lekker lang wilt tafelen.

Verschillende soorten stoelen

1. Eetkamerstoelen met wieltjes zijn zeer handig om gemakkelijk aan en van tafel te schuiven, geen gedoe meer met schuiven met zware eetkamerstoelen. In onze winkel in Bilthoven kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van eetkamerstoelen met wieltjes en de combinatie hiervan met uw vloer in huis.

2. Liever een eetkamerstoel zonder of met armleuning? Dit is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en formaat van uw tafel. Wilt u liever 6 stoelen aan de eettafel, maar is de ruimte beperkt? Kies dan voor eetkamerstoelen zonder armleuning om zo ruimte te besparen.

3. Eetkamerbanken zien er niet alleen geweldig uit, maar geven ook veel zitruimte voor bijvoorbeeld kinderen of als u bezoek heeft. Onze eetkamerbanken zijn in verschillende afmetingen leverbaar, neem een kijkje in onze eetkamerbanken collectie.

Eetkamerstoel Glenn met wieltjes - Stoelen winkel
Eetkamerstoel Spin R - Stoelen winkel
Eetkamerbank Dolly - stoelen winkel Bilthoven

4. Ook voor uw bartafel of verlengde aanrecht zijn in onze winkels barstoelen en barkrukken te vinden. Zo zijn er verstelbare barkrukken of een model is leverbaar in 2 verschillende hoogtes. Ook hierin heeft u keuze in kleur en/of stof.

Stoelen winkel barstoelen

Ruime keuze

Naast alle verschillende soorten stoelen is er ook een ruime keuze in mogelijkheden. Denk hierbij aan een draaibaar onderstel, keuze in kleur van het onderstel en verschillende soorten onderstellen per model eetkamerstoel. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in soorten bekleding zoals stof, leer of kunstleer of is het mogelijk om 2 soorten bekleding te combineren!

 

Ook qua woonstijlen zijn in onze winkel in Bilthoven veel verschillende stoelen te vinden. U kunt eigenlijk altijd bij ons terecht, in onze collectie zijn namelijk alle woonstijlen opgenomen. Denk hierbij aan strak, modern en minimalistisch, industrieel en stoer, landelijk en romantisch. Op zoek naar een bepaalde stijl eetkamerstoel of barstoel? Kom eens langs en laat het ons weten, wij denken graag mee.

Eetkamerstoel Raven - Stoelen winkel
Eetkamerstoel Lasso - Stoelen winkel
Stoelen winkel
Stoelen winkel

Grote collectie

Na een rondje door onze stoelen winkel in Bilthoven helpen wij u altijd graag met de keuze voor de juiste eetkamerstoel. Bent u op zoek naar een specifieke kleur, soort stof of leer of merk? Laat het ons weten, wij denken namelijk graag met u mee. Er is namelijk heel veel mogelijk in soorten bekleding. 


Bekijk alvast onze stoelen collectie op onze website. Hier krijgt u een beeld van alle verschillende modellen die er mogelijk en te zien zijn in onze winkels. U kunt ook altijd een offerte bij ons aanvragen voor de stoelen waar u interesse in heeft. Graag tot ziens in Bilthoven bij Van de Pol Meubelen!