Meubelwinkel Utrecht

Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Utrecht? Van de Pol meubelen heeft een enorm assortiment meubelen en accessoires voor uw woonhuis. Nieuwe meubels of juist op zoek naar leuke lampen of woonaccessoires? Loop dan eens binnen bij V/d Pol meubelen op de woonboulevard in Utrecht. Onze collectie is betaalbaar en helemaal van nu! Wilt u toch net even wat anders? Grote kans dat u bij ons slaagt! 

In onze meubelwinkels heeft u geen last van opdringerige verkopers maar juist ontspannen en relaxed door onze woonwinkel lopen wordt door velen als compliment aan ons gegeven! En daar zijn we trots op! 

 

Meubelwinkel Utrecht

Onze meubelzaak in Utrecht bevindt zich op de grootste woonboulevard van Nederland. Er zijn maar liefst 64 woonwinkels om uw huis van top tot teen in te richten. Koop uw vloer, keuken en sanitair in één bezoek. Maar ga voor al uw meubelen naar onze meubelzaak.  U hoeft namelijk niet al deze winkels langs te gaan om uw interieur uit te zoeken. De keus wordt u zelfs nog lastig gemaakt door ons ruime assortiment. Wij zitten bij ingang van de woonboulevard Utrecht direct aan de rechterkant.

 

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
10.00 - 17.30 uur                 
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vestiging Utrecht is geopend op zon-en feestdagen vanaf 12.00 uur!
Kerstdagen, Koningsdag, 1e Paasdag en 1e Pinksterdag gesloten. 

De voordelen van onze meubelzaak in Utrecht

Ons assortiment bestaat uit: 

  • Stoelen
  • Banken
  • Tafels
  • Fauteuils
  • Kasten
  • Decoratie
  • Verlichting
  • Kleinmeubelen
  • Woonaccessoires

Onze meubelwinkel staat gezellig vol met deze meubelen en afgestijld met leuke en aparte woonaccessoires. Iets leuks gezien? Neem direct mee of laat het bezorgen door onze eigen bezorgdienst. 

Onze collectie in Utrecht is zeer divers en uitgebreid. Vele stijlen van stoer wonen, landelijk of de trends van nu? We hebben het allemaal en het is nog betaalbaar ook! De meubelen hebben een  goede prijs/ kwaliteit verhouding. 

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Maak een afspraak met onze stylist en zoek samen uw meubelen uit die geheel passen bij uw huidige inrichting. Neem stalen, vloerdelen behang en foto's mee en samen kunnen we dan eens kijken naar de mogelijkheden voor uw interieur. 

Wij denken graag met u mee, een tafel of iets anders gezien maar net niet de kleur of niet de juiste maat? Wij kunnen ook op maat leveren. Wilt u een speciale maat of een tafel  of meubel naar eigen ontwerp? Er is veel mogelijk. Vraag ernaar in de winkel. 

 

Kijk rond op onze website en vraag een offerte aan. Of krijgt u liever een persoonlijk advies? Bel voor informatie 030-2746870 of bezoek ons aan de Woonboulevard in Utrecht of in onze woonwinkel in Bilthoven