Sterk in maatwerk meubels

Op zoek naar een meubel wat net iets anders en helemaal naar uw wens is? Bij Van de Pol Meubelen helpen wij u met het vertalen van uw wensen naar een meubel voor in uw interieur. Bij vele meubelen zoals tafels, kasten, stoelen of banken hebben wij de mogelijkheid om maatwerk aan te bieden en doen wij ons best om een zo passend mogelijk item te realiseren voor uw interieur. Door meubelen zelf samen te stellen en kleuren te kiezen krijgt uw de meubelen waar u altijd al van gedroomd heeft!

Tafels en onderstellen op maat

Stel uw ideale eetkamertafel samen. In onze woonwinkels is een ruim assortiment aan tafels te vinden. Bent u op zoek naar een specifiek soort materiaal of kleur? Geen probleem!

  • Wij hebben veel keuze uit verschillende soorten materialen, kleuren, onderstellen en zelfs de dikte van het tafelblad is vaak zelf te bepalen.
  • In onze winkels zijn bijvoorbeeld vele eiken tafels in allerlei kleuren te vinden.
  • Daarnaast hebben wij het tafelsysteem van Nouvion. Hiermee kunt u een tafel helemaal zelf samenstellen. Er is hierbij keuze uit materiaal van het blad, afwerking van de rand van het blad, vele soorten en kleuren onderstellen, afmetingen,  afwerking van het blad met epoxy of een aansteekblad waarmee het blad een stuk verlengd kan worden.
  • Alleen een tafelblad of onderstel is ook geen enkel probleem.

Liever een eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk. Kom met foto’s, schetsen of ideeën naar de winkel en samen bespreken we de mogelijkheden en maken we een vrijblijvende offerte.

Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk

Kasten op maat

De kasten van Vermeer zijn de kasten waarmee wij u maatwerk kunnen leveren. De kasten zijn leverbaar in 10 verschillende RAL kleuren, diverse houtkleuren. Zit de gewenste kleur daar toch net niet tussen? Dan is het altijd mogelijk om de kast in iedere andere kleur of kleurencombinatie te leveren. Naast de grote kleurkeuze bij deze kasten is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een plank extra te monteren, een gesloten deur in plaats van open deur te plaatsen of andere afmetingen te leveren. Vermeer heeft een uitgebreide collectie met verschillende stijlen en soorten kasten zoals vakkenkasten, TV meubels, glaskasten, buffetkasten, boekenkasten en dressoirs. Complete kastenwanden kunnen op maat gemaakt worden.

Maatwerk
Maatwerk

Ook hebben wij de kastenserie Abitare van Bree’s New World waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren deuren en laden en kunt u de kast zelf samenstellen. Wilt u meer deurtjes, laden of juist meer open vakken? Alles kan! 

Maatwerk

Stoelen op maat

In onze woonwinkel in Bilthoven staan meer dan 200 verschillende modellen eetkamerstoelen, voor ieder wat wils en genoeg keuze! Betreft onderstellen zijn er de volgende mogelijkheden en nog veel meer.. freischwinger, houten poten, met wieltjes, draaibare onderstellen en sledes. Naast eetkamerstoelen, zijn er ook vele fauteuils in de winkel te vinden welke kunnen worden aangepast naar uw wensen. Er is keuze uit verschillende leer- en stofsoorten, onderstellen en kleuren onderstellen. In elke woonstijl hebben wij stoelen staan. Daarnaast is het zelfs mogelijk om uw eigen stof op een stoel te laten stofferen! Soms is een stoel te hoog of juist te laag, bij bepaalde modellen kunnen we daar wel wat mee. De poten verlengen of juist inkorten. Kom naar de winkel en wij laten u de modellen waarbij dit mogelijk is graag zien.

Maatwerk
Maatwerk

Banken op maat

Onze banken hebben oneindig veel mogelijkheden. Zo heeft bijna elke bank vele mogelijkheden in stof- en leersoorten en kleuren. Ook de poten van de bank zijn zelf te kiezen eveneens als de kleur van deze poten. Is een bank net te hoog of te laag? Wij denken graag met u mee en kunnen eventueel een stuk van de poot verwijderen of eronder zetten om de perfecte bank te realiseren. Om het nog makkelijker, of misschien moeilijker, te maken zijn alle banken ook leverbaar in verschillende opstellingen en afmetingen.

Maatwerk

Tuintafels op maat

Een maatwerk tuintafel heeft vele mogelijkheden. De tuintafels zijn onder andere in elke maat te bestellen. Het blad is gemaakt van tropisch hardhout en hierdoor enorm stevig. Het onderstel van de maatwerktafels is gemaakt van staal. De gebruikte materialen zijn speciaal voor buiten ontwikkeld en deze buitenmeubelen zijn dan ook erg sterk!

 

Naast de keuze in afmetingen heeft een maatwerk tafel bij ons ook vele keuzes in onderstellen. Zo kunt u denken aan verschillende vormen onderstellen of verschillende kleuren onderstellen. Daarnaast kunnen de planken van het blad horizontaal of verticaal geplaatst worden. Naast een tafel is een bijpassende tuinbank op maat ook mogelijk. De tafels zijn onderdeel van de outdoor collectie van ZTAHL. In onze showroom staan enkele voorbeelden!

 

Maatwerk

Bovenstaande informatie is een overzicht met voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is met onze meubelen. Ziet u er iets niet tussen staan, maar zit u wel met de vraag of iets mogelijk is? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze woonwinkel in Bilthoven. Er is heel veel mogelijk bij ons maatwerk, wij luisteren naar uw woonwensen en helpen en adviseren u graag!