Van de Pol op TV

Van de Pol bij Uitstel van Executie RTL4

Huizen inrichten voor RTL4 programma "Uitstel van Executie" 

Wij hebben een aantal jaar meegewerkt aan het RTL4 programma Uitstel van Executie. Erg leuk om te doen!
In samenwerking met de stylisten van dit programma  verzorgden wij de inrichting van de huizen. Wij zijn een aantal seizoenen gevraagd om mee te doen en natuurlijk verlenen wij onze medewerking door de meubelen te leveren voor een betere verkoop van de huizen. Een unieke ervaring voor ons en ideaal om aan de mensen te laten zien wat wij kunnen. 

Het programma van Martijn Krabbe en zijn vaste specialisten helpen mensen die van hun hypotheekverstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis verkocht zal worden. Om de wanhopige huizenbezitter voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade te behoeden, wordt de hulp ingeschakeld van Martijn Krabbe en zijn doortastende team.

Tijdens de opnames hebben we kennis gemaakt met martijn krabbe en zijn team; makelaar Alex van keulen, Eef van Opdorp voor de financien en Duncan Abrahams voor de verbouwing. 

Samen met een team stylisten hebben we de meubelen uitgezocht in onze showroom en de dag van de opname's hebben we deze in de huizen geplaatst en samen met de stylisten alles afgestyled. 

We hebben in totaal 16 huizen mogen inrichten voor dit programma en samen met onze stylist hebben we er een mooi resultaat van gemaakt! 

Wilt u ook graag wat hulp bij het restylen van uw woning? Maak eens een afspraak met onze stylist. Hij heeft verfrissende ideeen en zonder enige verkoopdwang! Neem stofstalen, afmetingen, foto's enz mee en kijk samen met onze stylist wat zoal de mogelijkheden zijn. U zult verrast zijn van het resultaat! 

 

 

TV makelaar RTL 4, dinsdag 27 maart 2012

Van de Pol meubelen heeft meegewerkt aan het RTL 4 programma 'De TV makelaar'. In samenwerking met stylisten hebben wij twee verschillende inrichtingen verzorgd. Wij hebben meubels beschikbaar gesteld om te laten zien wat een interieur met een woning kan doen. Samen met de stylisten bedachten we twee interieur ideeën; landelijk en glamour! 

Twee totaal verschillende inrichtingen met mooie meubelen. Zo is het goed te zien wat een interieur met een huis kan doen. We hebben veel complimenten ontvangen. Helaas kost het ook veel tijd om hieraan mee te werken en hebben we besloten te stoppen. 

Wij helpen u graag met het inrichten van uw woning. Kom langs in onze woonwinkel in Bilthoven of maak een afspraak met onze stylist.