Van de Pol Meubelen verhuisd met tuinmeubelen

Bron: Biltsche Courant 2015

Van de Pol Meubelen in Bilthoven had voorheen een aparte ruimte met tuinmeubelen naast de showroom aan de Nachtegaallaan. Sinds kort zijn de tuinmeubelen verhuisd naar een ander pand aan de Rembrandtlaan 40 in Bilthoven.
De ruimte die we hier hebben is zeker vijf keer groter. De klant kan hier kiezen uit een enorm uitgebreide collectie trendy buitenmeubelen!” Grote loungesets, tuinbanken, tuintafels, stoelen, ligbedden, schommelbanken, parasols; de nieuwe ruimte staat er helemaal vol mee. Alle buitenmeubelen zijn van topkwaliteit en geschikt voor ‘all weather’. “Het zijn dus meubelen die gedurende voorjaar en zomer gewoon buiten kunnen blijven staan”, zegt Han van de Pol. “Ook de kussens zijn van speciaal materiaal gemaakt en drogen allemaal zeer snel op. Ontzettend praktisch met ons Hollandse klimaat!” De meeste meubelen komen uit de tuinmeubelcollectie van het Nederlandse merk Apple Bee. Deze kwalitatief zeer goede  tuinmeubelen zijn door de toegepaste materialen weerbestendig en onderhoudsvriendelijk;

alles is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Behalve veel kunststof meubelen zijn er in de nieuwe showroom ook houten tafels en lederen sets te vinden. Ook die kunnen tijdens het seizoen zonder problemen buiten blijven staan. Lente-actie Voor iedereen die de lente wil beginnen met een mooie nieuwe tuintafel met bijpassende stoelen, een gezellige tuinbank of met een comfortabele loungeset heeft Van de Pol Meubelen goed nieuws. Drie dagen lang kunnen klanten stijlvolle,  trendy tuinmeubelen aanschaffen tegen absolute actieprijzen. Een buitenkans voor iedereen die weer wil genieten van de tuin! Donderdag 26 maart (van 9tot 18 uur), vrijdag 27 maart (van 9 tot 21 uur) en zaterdag 28 maart (van 9 tot 17 uur) Iedereen van harte welkom bij de exclusieve voorverkoop op de nieuwe locatie aan de Rembrandtlaan, waar klanten overigens gratis voor de deur kunnen parkeren. Jan van de Pol: “Vanwege de start van het seizoen 2015 verkopen we grote partijen buitenmeubelen tegen zeer scherpe prijzen. We hebben veel showroommodellen die met enorme kortingen weg mogen. Ook zijn er veel stoelen bijvoorbeeld twee of zes laatste stuks; die gaan weg tegen zeer scherpe prijzen. Maar er zijn natuurlijk ook volop complete sets te koop. Geen eigen vervoer? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding is ook bezorging in de regio mogelijk.

Alles wat we hebben staan kan door de klant direct meegenomen worden.
Geen lange levertijden dus, maar dezelfde dag nog heerlijk de tuin in!”

 

BILTHOVEN - Trendy tuinmeubelen en design buitenmeubelen bij Van de Pol meubelen aan de Nachtegaallaan 1.
Bezoek onze showroom in Bilthoven en bekijk al onze terrassets, loungesets en diverse trendy tuinmeubelen die wij leveren uit ons buitenmeubel assortiment. Vele buitenmeubelen en loungesets zijn direct leverbaar. Alle buitenmeubelen zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. De tuinmeubelen zijn ontworpen om het hele jaar buiten te kunnen blijven, van sommige sets zelfs de kussens! Parkeren is gratis en voor de deur. (30 maart 2012)

 

BILTHOVEN - Wie regelmatig naar het televisieprogramma Uitstel van Executie van Martijn Krabbé heeft gekeken, zal wellicht op de aftiteling de naam Van de Pol Meubelen hebben ontdekt.
“Wij richten al een aantal jaren woningen in die moeilijk te verkopen zijn,’’ aldus Van de Pol, die zijn zaak samen met zijn vrouw en zoon Jan runt. “De makelaar met wie we samenwerken, werkt ook mee in dit televisieprogramma. Hij heeft het balletje aan het rollen gebracht, omdat hij onze meubels zo mooi vond. Martijn Krabbé heeft toen samen met enkele stylisten onze winkel bezocht. Zij vonden onze meubels bijzonder geschikt voor het programma. Er zijn hier toen opnamen gemaakt, en sindsdien zoeken de stylisten samen met ons regelmatig meubels uit. Jan vervoert ze dan en helpt mee met het restylen van een woning.’’

Het gaat hier om de gehele inrichting, van exclusieve tafels, fauteuils, kasten en eetkamerstoelen tot lampen en accessoires. “En niet te vergeten onze bijzondere buitenmeubelen, want we richten ook de tuinen in.’’ De eerste acht afleveringen waaraan Van de Pol Meubelen heeft meegewerkt, zijn nu afgerond, maar volgend jaar begint er weer een nieuwe serie. “Naar aanleiding van dit televisieprogramma hebben we heel veel reacties gekregen,’’ vertelt Jan. “We krijgen mensen uit het hele land in onze zaak! En we hebben gemerkt dat onze website na elke uitzending bijzonder druk bezocht wordt.’’ Van de Pol kan degenen die hun woning willen restylen van zeer goed advies voorzien. Het adres is Nachtegaallaan 1 in Bilthoven, telefoon 030-2291180 (info@vandepolmeubelen.nl; . (1 november 2011)

 

BILTHOVEN - Wie iets origineels wil voor de huiskamer, moet beslist eens een kijkje nemen bij Van de Pol Meubelen in Bilthoven. Hier bevinden zich niet alleen vele mooie bankstellen, fauteuils, eettafels, kasten en lampen, maar ook honderden accessoires. Bovendien zijn de tuinmeubelen nu voor een zacht prijsje te koop.

Ook voor degenen die niet naar iets speciaals op zoek zijn, is een bezoek aan deze grote zaak de moeite waard: het snuffelen tussen de vele uitgestalde meubels is als een verrassingstocht waarbij je steeds weer nieuwe bijzondere dingen tegenkomt. Geen wonder dat ook het televisieprogramma ‘Uitstel van Executie’ deze zaak heeft ontdekt: voor dit programma van Martijn Krabbé richt Van de Pol de huizen in die moeilijk te verkopen zijn. “Dat doen wij eigenlijk al een aantal jaren, en nu dus ook voor de televisie”, aldus Van de Pol, die de zaak samen met zijn vrouw en zoon runt. “Martijn heeft in onze zaak opnamen gemaakt, zodat we onze exclusieve tafels en stoelen konden tonen. Onze tafels kunnen we namelijk leveren in elke gewenste grootte, met of zonder aanlegbladen en met zelfgekozen tafelpoten. We hebben oude doorleefde eiken tafelbladen en strakke witte of zwarte tafels, en verder alles daartussenin. Van halve boomstammen tot teak, van kunststof tot tafels die zowel buiten als binnen kunnen staan. Ook de vormen verschillen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. Wat tafels betreft is alles mogelijk! Daarom worden we ook regelmatig gevraagd kantoren in te richten.’’ 
Van de Pol Meubelen heeft tevens een enorme keuze in eettafelstoelen. ‘’Maar liefst ruim driehonderd verschillende soorten!’’ Boven alle uitgestalde tafels hangen vaak bijzondere lampen in alle stijlen. Zelfs een houten lamp behoort tot de mogelijkheden. Lampenkappen zijn er ook, en wel in allerlei maten. Op de bovenverdieping bevinden zich vooral bankstellen, fauteuils en tuinmeubelen. “Ook de banken kunnen op de gewenste hoogte, diepte en lengte worden geleverd, en zijn gestoffeerd in alle mogelijke stoffen en tinten. Natuurlijk hebben we ook leren banken en fauteuils.’’ 
Onder de banken bevinden zich een paar bijzondere modellen, waaronder een ‘kasteelbank’ en een halbank met hoge leuning. De zaak heeft ook een enorm assortiment tuinmeubelen: hardstenen en teaktafels, tuinbanken van teak, meubilair met vlechtwerk, loungemeubels, handige klaptafeltjes, picknickbanken, en romantische setjes. De bijbehorende kussens zijn waterbestendig en kunnen gewoon blijven liggen. Op deze verdieping en ook op de begane grond komt de bezoeker overal verrassingen tegen. Tussen de meubels, waaronder sidetabels, grappige zwart-wit geblokte kastjes, vele televisiemeubels en salontafels, bevinden zich originele accessoires. (11 oktober 2011)

 

 

BILTHOVEN - Bij Van de Pol meubelen (voorheen Sale) kan de klant altijd mooi meubilair kopen tegen een hele redelijke prijs. Nu doet Sale er nog een schepje bovenop. De winkel heeft namelijk heel mooi meubilair kunnen kopen uit een faillissementsverkoop. Winkel en magazijn zijn nu zo goed gevuld dat de klant ervan mee mag profiteren. Daarom doet Sale eenmalig allerlei meubilair nóg goedkoper van de hand. Een goed moment om eens binnen te lopen in de Bilthovense winkel.

Vader en zoon Van de Pol gingen in 1999 van start en viert nu dus z'n tiende verjaardag. Het toch al ruime assortiment is nu uitgebreid met een compleet nieuwe collectie meubelen.
Kom rustig binnen en kijk uw ogen uit naar het mooie en toch scherp geprijsde meubilair in de winkel. Voor elke smaak is hier heel veel te vinden. 
De keuze uit bijvoorbeeld tafels is enorm. Er zijn er honderden. Het aantal eetkamerstoelen is nog veel groter. Of u nu zoekt naar bankstellen, kasten in allerlei soorten en maten, tv-tafeltjes of allerlei accessoires, bij Sale vindt u het. 
Van klassiek tot modern. 
Vergeet niet -als u toch in de winkel bent- om even te kijken naar de tafel waar u zelf enorm mee kunt variëren. De tafel is helemaal naar wens van de klant te maken. De klant kiest voor een bepaald soort poten, voor de kleur, de lengte en breedte en desgewenst voor een extra zijblad. In de tafel die in de winkel staat liggen allerlei blokken van verschillend hout in diverse kleuren, om de klant te helpen bij het bepalen van de keuze. 
Of kijk eens naar de tafel die vrijwel rechthoekig is, maar aan de lange zijden een kleine buitenwaartse ronding heeft. ''Dat is een eigen ontwerp'', zegt Van de Pol. ''Dat is nergens anders te koop in Nederland.''
Bijzonder is ook de tafel waarin de meubelmaker een moderne vormgeving combineerde met heel oud eiken. Ook een dergelijke tafel is op elke gewenste maat te leveren aan de klant. 
Een mooie hoek is ook die waar een teakhout opstelling staat, met kasten, een tafel en stoelen. Dat ziet er strak en modern uit. 
Bijzonder zijn ook de stoelen die zijn bekleed met echte koeienhuid. 
Ook in de categorie buitenmeubilair heeft de klant de keuze uit een ruime voorraad, in diverse stijlen. Dit meubilair is te vinden op de bovenetage van de winkel. Daalt u dan de trap af, dan ziet u een ''koopjeskast'', met diverse accessoires. 
Ook voor accessoires bent u bij Sale aan het goede adres. Ook deze artikelen zijn in ruime mate aanwezig in de winkel. Loop ook eens binnen in de kamer waarin allerlei lampen staan, van kleine lampjes tot grotere staande schemerlampen. 
Als u niet meteen vindt wat u zoekt, vraag er dan naar, want Sale beschikt ook over een heel groot magazijn, waar alles in staat wat niet in de winkel past. 
Profiteer van de extra korting die Sale eenmalig biedt op tal van artikelen, op 15, 16 en 17 oktober. Sommige artikelen gaan weg voor de helft van de prijs. Zorg dat u er op tijd bij bent, want: ''op is op''. Sale is open van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 20.00 uur. 
Ook belangrijk: bij Sale ervaart de klant nog de ouderwetse service (14 oktober 2009

 

BILTHOVEN - SALE meubelen aan de Nachtgaallaan in Bilthoven is een familiebedrijf. Vader en zoon v.d.Pol zijn acht jaar geleden met de zaak begonnen. De winkel bestaat uit twee gedeeltes: het ene pand bevat binnenmeubilair en twee panden verderop bevindt zich de zaak met buitenmeubelen. Uiteraard maakt men zich hier ook op voor het komende voorjaar. SALE verkoopt nieuw meubilair voor een schappelijke prijs. Han v.d.Pol sr.: "Er staan hier honderden tafels en stoelen. Er zal in Nederland niet gauw een zaak te vinden zijn waar zóveel tafels staan! Maar we verkopen ook woonaccessoires, verlichting en kasten. We kopen groot in zodat we voor kleine prijzen kunnen verkopen." In het nabijgelegen pand staat v.d.Pol jr. Hij verkoopt tuinmeubilair. "We hebben een breed assortiment in kunststof en teakhout. Ook granieten tafels. Verder parasols, loungezitjes etc. De zaak loopt goed, nee, wij hebben niks te klagen. Het is hier altijd druk."
(5 mrt 2008)