Over Ons

Meer over Van de Pol Meubelen

Zoekt u eigenlijk informatie over bestellen, bezorgen, retourneren of bijvoorbeeld de openingstijden van onze winkels? Wij verwijzen u hiervoor graag door naar onze klantenservice pagina.

 

Een bezoek aan deze winkel staat gelijk aan een soort ontdekkingsreis!

"Oh wat staat hier ontzettend veel" horen we vaak als mensen de zaak binnen lopen. En dat is gelijk ook typerend voor Van de Pol meubelen. Er staat inderdaad veel! Uiteenlopende stijlen en net even anders dan andere meubelzaken. Een grote collectie eetkamerstoelen, eetbanken, barstoelen en tafels. Kasten, tv-meubels, bankstellen, fauteuils, verlichting en duizenden woonaccessoires. En bijna alles kan, net even een andere maat? Geen probleem! Uw stoel een stukje lager of juist hoger? We bekijken de mogelijkheden en adviseren u hierin. 

Een gemoedelijke sfeer zonder enige verkoopdwang. U kunt rustig rondkijken en mocht het nodig zijn helpen wij u graag!

 

Van chauffeur tot interieur..

Vader en zoon Van de Pol (destijds chauffeursbedrijf) zijn in 2001 begonnen met partijhandel leeg te verkopen in een oud garagepand in Bilthoven. Dit groeide echter uit tot een bloeiend familiebedrijf met exclusieve binnen- en buitenmeubelen. Met veel plezier en toewijding helpen zij u met de inrichting van uw huis of tuin.

In het pand aan de Nachtegaallaan zijn de nodige aanpassingen geweest in de loop der jaren. Er is een complete verdieping bij gekomen, waarmee we u zo'n 2000m2 aan wooninspiratie kunnen bieden. U kunt het zo gek niet verzinnen of het staat er! Een enorme voorraad binnenmeubelen, veelal direct mee te nemen.

Sinds september 2012 is er een tweede meubelzaak geopend op de woonboulevard in Utrecht, waar collega Martin u graag op persoonlijke wijze helpt bij uw inrichting. Hoewel we in beide winkels dezelfde merken verkopen en dezelfde mogelijkheden bieden, heeft toch iedere winkel een eigen identiteit ontwikkeld. Leuk om in beide zaken eens een kijkje te nemen.

Daarnaast is er een tuinmeubelshowroom in Bilthoven bijgekomen, waar stijlvolle buitenmeubelen van onder meer AppleBee en Yoi te zien zijn. Ook in deze beide winkels zult u de persoonlijke aandacht krijgen die u van ons gewend bent. Van harte welkom in Bilthoven of Utrecht!

Meer over onze winkels