Over Ons

Meer over Van de Pol Meubelen

Zoekt u eigenlijk informatie over bestellen, bezorgen, retourneren of bijvoorbeeld de openingstijden van onze winkels? Wij verwijzen u hiervoor graag door naar onze klantenservice pagina.

 

Een bezoek aan deze winkel staat gelijk aan een soort ontdekkingsreis!

"Oh wat staat hier ontzettend veel" horen we vaak als mensen de zaak binnen lopen. En dat is gelijk ook typerend voor Van de Pol meubelen. Er staat inderdaad veel! Uiteenlopende stijlen en net even anders dan andere meubelzaken. Een grote collectie eetkamerstoelen en tafels. Kasten, bankstellen, fauteuils, verlichting en duizenden woonaccessoires. En bijna alles kan, net even een andere maat? Geen probleem! Uw stoel een stukje lager of juist hoger? We bekijken de mogelijkheden en adviseren u hierin. 

Een gemoedelijke sfeer zonder enige verkoopdwang. U kunt rustig rondkijken en mocht het nodig zijn helpen wij u graag!

 

Van chauffeur tot interieur..

Vader en zoon Van de Pol (destijds chauffeursbedrijf) zijn in 2001 begonnen met partijhandel leeg te verkopen in een oud garagepand in Bilthoven. Dit groeide echter uit tot een bloeiend familiebedrijf met exclusieve binnen- en buitenmeubelen. Met veel plezier en toewijding helpen zij u met de inrichting van uw huis of tuin.

In het pand zijn de nodige aanpassingen geweest in de loop der jaren. Er is een complete verdieping bij gekomen en de zaak puilt uit met kasten, tafels, stoelen, tuinmeubelen en allerlei andere kleinmeubelen en accessoires. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het staat er! Een enorme voorraad meubelen voor binnen en buiten, veelal direct mee te nemen.

Sinds september 2012 is er een tweede meubelzaak geopend op de woonboulevard in Utrecht. Een enorme uitdaging in de crisistijd, maar vol vertrouwen gaan de beide heren de toekomst tegemoet en ook in deze winkel zult u de persoonlijke aandacht krijgen die u van ons gewend bent. Van harte welkom in Bilthoven of Utrecht!