Gratis bezorging

Gratis bezorging boven € 75,-

Onderstaande informatie over bezorgen en afhalen is van toepassing op aankopen via onze webshop. Outlet artikelen hebben andere voorwaarden (zie hieronder)

Gratis afhalen
U kunt ervoor kiezen uw bestelling af te halen bij een van onze winkels in Bilthoven of Utrecht. U ontvangt van ons een e-mail zodra de bestelling klaar staat. Wilt u betalen bij afhalen dan is dit mogelijk na overleg. 

Gratis bezorgen en bezorgkosten
Thuisbezorgen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Afhankelijk van het gewicht en de grootte van het product bezorgen wij met een bezorgdienst of pakketdienst (PostNL/DHL) tot de eerste drempel. 

De verzendkosten bij bezorging met pakketdienst PostNL of DHL worden bepaald door de grootte en het gewicht van het pakketje: € 5,95. Een bestelling bij besteding boven € 75,- is GRATIS.

  • Kleine artikelen, pakketdienst (PostNL/DHL): 
    Kleine producten worden verstuurd met een pakketdienst (PostNL/DHL). Als wij de bestelling hebben overgedragen, ontvangt u van ons een e-mail. In deze e-mail staat een traceercode, waarmee u de verzending makkelijk kunt volgen en waarin de levertijd is aangegeven.
  • Grote artikelen, op afspraak met een bezorgdienst:
  • Bij besteding boven € 75,- gratis! Onder dit bedrag rekenen wij € 5,95 bezorgkosten. De bezorging van grote artikelen (zoals tafels, banken, kasten) wordt door onze eigen of een externe bezorgdienst gedaan. Als de order compleet is, nemen wij telefonisch contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Dit is dan ook de reden waarom wij in het bestelproces om uw telefoonnummer vragen.

Uw bestelling wordt geleverd tot de eerste drempel op de begane grond, zogenaamde drempelbezorging. Het op de juiste plaats zetten, monteren en opruimen van verpakkingsmateriaal is dan verder aan u. Wilt u dit liever laten doen door onze bezorger(s)? Tegen een meerprijs is dit in overleg mogelijk. Geeft u dit dan gerust aan ruimschoots voor de levering. Dan monteren onze bezorgers de meubels, zetten ze op de juiste plaats en nemen het verpakkingsmateriaal weer netjes mee. Zo kunt u direct genieten van uw aankoop.

Afleveradres: 
Is uw adres gewijzigd of wilt u uw bestelling ergens anders laten bezorgen, stuur ons dan tijdig een e-mail met de juiste adresgegevens. 

Bezorgdatum & tijd
Bij de bestelling van grote producten bellen wij u op als de bestelling bij ons is ontvangen en gecontroleerd. Naast het maken van een bezorgafspraak geven wij een richttijd wanneer u onze bezorgers kunt verwachten. Uiteraard is dit een indicatie en blijft het afhankelijk van verkeersdrukte etc.

Als u vragen heeft over de bezorging van uw bestelling, neem gerust contact met ons op via e-mail of telefonisch 030-2291180

 

Momenteel zijn alle levertijden wat langer, we proberen alles zo snel mogelijk te bezorgen. Als een product op voorraad staat kunt u ervan uitgaan dat u dit binnen 1 a 2 weken in huis heeft. Wilt u een product sneller ontvangen kies dan voor afhalen. 

Wij zetten het product dan voor u klaar. 

 

Artikelen uit de uitverkoop kunnen niet geretourneerd worden. 
Deze artikelen hebben geen gratis bezorging, de bezorging is altijd in overleg of zoals bij het product vermeld. Afhalen is altijd mogelijk. Vragen over de bezorging van outlet artikelen kunnen via info@vandepolmeubelen.nl