Bezorgen en afhalen

Gratis afhalen
U kunt ervoor kiezen uw bestelling af te halen bij een van onze winkels in Bilthoven of Utrecht. U ontvangt van ons een e-mail zodra de bestelling klaar staat. Wilt u betalen bij afhalen dan is dit mogelijk na overleg. 

Bezorgen en bezorgkosten
U kunt uw bestelling ook thuis laten bezorgen. Afhankelijk van het gewicht en de grootte van het product bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst, met een transporteur of met pakketdienst PostNL/DHL. Voor deze service worden bezorgkosten doorberekend. Een kostentabel kunt u vinden onderaan deze pagina; ook worden de kosten tijdig zichtbaar tijdens het bestelproces.

Zodra de order compleet is nemen wij contact met u op om een afspraak te maken over de bezorging van uw bestelling. Gaat de verzending via PostNL/DHL, dan ontvangt u een e-mail met een traceercode. 

De bezorging aan huis vindt plaats op de begane grond. Op verdiepingen/etages uitsluitend in overleg. Mocht er een lift aanwezig zijn, dan bent u er zelf verantwoordelijk voor of het product er in past. Een verhuislift kunnen wij voor u regelen. 

Afleveradres: we gaan ervan uit dat uw bestelling bezorgd dient te worden op het adres dat bij ons bekend is en op de orderbevestiging of aankoopbon staat. Is uw adres gewijzigd of wilt u uw bestelling ergens anders laten bezorgen, stuur ons dan tijdig een e-mail met de juiste adresgegevens. 

Bezorgkosten bij bezorging met eigen bezorgdienst of transporteur
binnen Nederland

Afstand Bedrag Bezorgkosten
  0 tot 25 km € 0 tot 750,- € 25,-
  0 tot 25 km € 750,- en hoger GRATIS
25 tot 35 km € 0 tot 750,- € 35,-
25 tot 35 km € 750,- en hoger € 25,-
35 tot 45 km € 0 tot 750,- € 45,-
35 tot 45 km € 750,- en hoger € 35,-
45 km en verder € 0 tot 750,-  € 55,-
45 km en verder € 750,- en hoger € 45,-

De verzendkosten bij bezorging met pakketdienst PostNL of DHL worden bepaald door de grootte en het gewicht van het pakketje: € 4,95 of € 12,50. Een bestelling per pakketdienst bij besteding boven € 75,- is GRATIS.

 

BEZORGDATUM & TIJD:
Als uw meubels in ons magazijn ontvangen zijn en gecontroleerd, nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een bezorg-afspraak. Naast de afspraak voor de bezorgdatum geven wij u direct een richttijd waarop u onze bezorgers kunt verwachten. Uiteraard is dit een richttijd en blijft het afhankelijk van verkeersdrukte etc.

AFLEVERING & CONTROLE:
Bij bezorging door onze eigen bezorgdienst: bij aflevering plaatsen onze bezorgers uw meubels op de aangegeven plaats, welke vooraf vrij gemaakt dient te zijn van obstakels. De meubels zijn of worden uitgepakt en het verpakkings materiaal wordt door ons meegenomen. Het spreekt voor zich dat wij de grootste zorg en voorzichtigheid besteden aan de aflevering van uw aankoop.

Bezorging door externe bezorgdienst: Meubelen worden bij de deur afgegeven, dit is afhankelijk van de bezorgdienst en hebben wij dan ook geen zicht op!

Na plaatsing van uw meubels controleert u samen met onze bezorgers uw aankopen op eventuele schade, zodat wij dit direct gezamenlijk kunnen vaststellen.

BETALING:
Bij aflevering kunt u uw aankoop voldoen op de volgende wijze;

Eigen bezorgdienst:
Contant of Pin, onze bezorger heeft een mobiel pin apparaat beschikbaar. Bij afleveren van de meubelen dient alles geheel betaald te worden/zijn. 

Externe bezorger:
Vooraf betalen