Haveco bankenconcept Het origineel

Haveco bankenconcept 'origineel'

Hollandse kwaliteitsbank naar eigen wens en smaak

Een op-en-top Hollandse kwaliteitsbank naar eigen wens en smaak, dat is wat Haveco u kan bieden met het ‘origineel’-concept. In het handige stappenplan komen alle opties langs waarmee u een goede indruk krijgt wat er zoal mogelijk is.

Er zijn zeer veel keuzemogelijkheden om zelf uw ideale bankopstelling samen te stellen, van een 2-zits bank tot een longchair-combinatie of hoekbank in diverse maten. Daarbij heeft u keus uit wel 12 armleuningen, verschillende zitdieptes en zithoogtes, keus in zitcomfort en in rugcomfort. Een hoofdsteun behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u aangeven of u een dichte plint onder uw bank wilt of liever een open plint.

Meubelfabrikant Haveco is specialist in lederen zitmeubelen. De banken worden met de hand gemaakt en vakkundig afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van mooie kwalitatief hoogwaardige ledersoorten in diverse kleuren. Wilt u liever uw bank laten bekleden in een stof? Ook dat is mogelijk. Origineel bankenconcept biedt de stoffen Hero, Board, Flash en Mine. Kies de uitvoering in stof of kleur die bij u past!

Het stappenplan van Haveco met daarin alle keuzemogelijkheden en opties is een handig hulpmiddel om te komen tot uw eigen bank-op-maat. Hiervoor verwijzen wij u naar de pagina Haveco bankenconcept Origineel.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. In onze woonwinkel in Bilthoven kunnen we u verschillende voorbeelden van Haveco bankenconcept 'origineel' laten zien. Komt u gerust eens langs, de koffie staat klaar!

Haveco levert een 100% Nederlands kwaliteitsproduct: met trots gepresenteerd, met passie gemaakt.