Doorgaan naar inhoud
Apple Bee Sling salontafel teak 120 x 85 x 23

Van binnen naar buiten

Bekijk de nieuwste collectie Apple Bee & Yoi Furniture
Tuinmeubelen

Een huis vol karakter

De mooiste binnen- en buitenmeubelen
Winkels & openingstijden
'Wat staat hier veel!' horen we vaak van onze klanten. Kom naar onze sfeervolle woonwinkels in Bilthoven of Utrecht. Leuke nieuwe ideeën opdoen of een nieuwe meubels aanschaffen. Beide winkels hebben een eigen identiteit en collectie. In beide winkels genoeg inspiratie! De tuinmeubelen vind je alleen in vestiging Bilthoven.

Stijlvolle tuinmeubelen Applebee en Yoi collectie in woonwinkel Bilthoven

Van binnen naar buiten... Ook hebben wij een grote tuinmeubelafdeling met mooie merken als Applebee en Yoi tuinmeubelen. Je vind hier stijlvolle luxe loungesets, tuinsets, ligbedden, tuintafels parasols en nog veel meer. Bezoek onze sfeervolle tuinafdeling in Bilthoven!

De mooiste tuinmeubelen

Van binnen naar buiten! Bekijk de nieuwste collectie van Apple bee & Yoi furniture.

Bekijk tuinmeubelen

Wie iets origineels zoekt voor binnen of buiten moet zeker eens een kijkje nemen in een van onze meubelwinkels van v/d Pol Meubelen. Je kunt bij ons terecht voor leuke meubels en accessoires om je woning of je tuin smaakvol in te richten.

Je zult je verbazen over wat er allemaal te vinden is in onze woonwinkels. Net even anders dan andere meubelwinkels. Kom inspiratie opdoen en neem lekker de tijd om rond te kijken in onze sfeervolle woonwinkels in Bilthoven of op de woonboulevard in Utrecht. Een gedeelte van onze collectie staat online maar we bieden nog veel meer! Zit de juiste maat of stof er niet tussen of wil je een andere opstelling? We kijken en denken graag met je mee en vinden bijna altijd wel een oplossing! We zijn sterk in maatwerk en gaan net een stapje verder voor onze klanten.

In onze meubelcollectie hebben we bankstellen, fauteuils, tafels en salontafels en leuke woonaccessoires zoals verlichting, kussens, wanddecoratie en zijden bloemen. Wij staan bekend om onze grote stoelencollectie, voor ieder wat wils. Stijlvolle comfortabele stoelen met armleuning in stof of leer. Heerlijk zittende stoelen op wieltjes in leuke bouclé stofjes. Wij helpen graag met het maken van een keuze in de vele stoffen en kleuren. Ook onze interieurstyliste denkt graag mee! Of het nu gaat om het samenstellen van een hoekbank, glaskast, een tafel op maat of een mooie houten kast met stalen deuren in mooie kleuren. Wij hebben een goede kennis van materialen en mogelijkheden. Bijna alles kan!

In Bilthoven hebben we naast deze meubelen ook nog een grote afdeling met tuinmeubelen, tuintafels, tuinstoelen, luxe loungesets, tuinsets, parasols en ligbedden. Ook onderhoudsmiddelen en hoezen voor tuinmeubelen zijn in de tuinmeubelwinkel te zien.
We hebben een stijlvolle showroom vol met tuinmeubelen van Applebee en Yoi. Mooie kwaliteit en fantastische designs! Ook hebben we een tuinmeubeloutlet met B-keus en showmodellen in de aanbieding.

Altijd welkom om rond te kijken of gewoon alleen inspiratie op te doen!

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken