Corona maatregelen

Onze winkels zijn open en natuurlijk ook 24/7 online!

Wat een bizarre tijd... De situatie verandert per dag en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. We proberen onze woonwinkels geopend te houden als onze gezondheid en die van onze medewerkers het toelaat.

Een mondkapje is niet verplicht maar wordt wel aanbevolen. 

Neem gerust contact met ons op voor vragen. Wij zijn telefonisch (030-2291180) en per e-mail (info@vandepolmeubelen.nl) bereikbaar.

 

Wij zijn geen 'high traffic' winkel.

Het is rustig in onze woonwinkels; u kunt dus rondlopen zonder in contact te komen met veel mensen. Wij houden de winkels schoon en letten op de hygiëne. Wij schudden geen handen en houden 1,5 meter afstand. Daarnaast vragen 

Wilt u op afspraak winkelen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zorgen dan dat u rustig in de winkel kunt rondlopen.

Mocht u klachten hebben, hoe minimaal ook, verzoeken wij u om niet naar de winkel te komen, maar gebruik te maken van onze webwinkel. Neem ook gerust contact met ons op voor vragen over producten of onderhoudsadvies. Wij helpen u graag!

 

Zolang de situatie het toelaat, kunnen onze bezorgers de meubels gewoon bezorgen.
Hierbij vragen wij u persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden. Ook onze bezorgers nemen de hygiënemaatregelen in acht. We zullen als het echt noodzakelijk is de meubels monteren en op de plaats zetten, maar in sommige gevallen zullen we overgaan tot drempelbezorging. 

Is er een bezorging gepland maar zijn er gezondheidsklachten? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Dan overleggen we of we de bezorging uitstellen of op een andere wijze toch door laten gaan (bijv. via drempelbezorging).  

 

Wij hebben een grote webshop waar een gedeelte van onze collectie te zien is. Bestel online en wij bezorgen de meubels gratis bij u thuis (boven €75,-)! 

Heeft u online hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste meubels? Bijvoorbeeld het samenstellen van een bankstel, of het bepalen van het juiste formaat van een  eettafel? Wij helpen u graag verder via de e-mail of telefoon.

Bestelt u liever niet via onze webshop? Geen probleem! Telefonisch of per e-mail is ook prima. Wij sturen u dan een orderoverzicht met betaalinstructies. Wilt u liever betalen bij afhalen of per pin bij onze bezorgdienst? Ook dat is mogelijk. We vragen dan wel een kleine aanbetaling. 

U bent van harte welkom in onze webshop en woonwinkels!