Corona maatregelen

Open op afspraak!

Ja, wij mogen open op afspraak! Daar zijn we heel blij mee! 

Wilt u een product komen bekijken (geheel vrijblijvend natuurlijk!) Dat kan! Maak hiervoor een afspraak in een van onze winkels. Je kunt mailen naar info@vandepolmeubelen.nl of bellen met 030-2291180. 

Komt u voor tuinmeubelen of een bepaalde bank of stoel of een ander product? Als u dit vermeldt dan maken we een afspraak in de vestiging waar het product dan staat. Op afspraak is mogelijk van dinsdag tot en met zondag. Klik hier voor onze openingstijden

Maximaal met 2 personen, u heeft rustig de tijd om ongedwongen rond te lopen. Wilt u liever advies? Dat kan natuurlijk ook, we helpen u graag! 

Interieuradvies aan huis? 

Ook dit behoort tot de mogelijkheden, dit gaat alleen in overleg en we plannen dan eerst een telefonisch consult in om te kijken wat uw wensen zijn en onze mogelijkheden hierin. Als we concrete plannen hebben gemaakt, dan komen we met onze stalen en evt de genoemde meubelen (indien mogelijk) naar u toe voor verder interieuradvies.

Neem gerust contact met ons op voor vragen. Wij zijn telefonisch (030-2291180) en per e-mail (info@vandepolmeubelen.nl) bereikbaar. 

Wij hebben een grote webshop waar een gedeelte van onze collectie te zien is. Bestel online en wij bezorgen de meubels gratis bij u thuis (boven €75,-)! 

Heeft u online hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste meubels? Bijvoorbeeld het samenstellen van een bankstel, of het bepalen van het juiste formaat van een  eettafel? Wij helpen u graag verder via de e-mail of telefoon. 

Bestelt u liever niet via onze webshop? Geen probleem! Telefonisch of per e-mail is ook prima. Wij sturen u dan een orderoverzicht met betaalinstructies. Wilt u liever betalen bij afhalen of per pin bij onze bezorgdienst? Ook dat is mogelijk. We vragen dan wel een kleine aanbetaling. 

 

Zolang de situatie het toelaat, kunnen onze bezorgers de meubels gewoon bezorgen.
Hierbij vragen wij u persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden. Ook onze bezorgers nemen de hygiënemaatregelen in acht.

We zullen alleen als het echt noodzakelijk is de meubels monteren en op de plaats zetten, anders wordt het drempelbezorging. 

Is er een bezorging gepland maar zijn er gezondheidsklachten? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Dan overleggen we of we de bezorging uitstellen of op een andere wijze toch door laten gaan (bijv. via drempelbezorging).  

 

Heeft u een stoel of iets anders gezien op onze website die in meerdere stoffen of kleuren te bestellen is? Mail of bel ons gerust om de stalenboeken te lenen. Wilt u een stoel uitproberen? Ook dan kan dat door te mailen of te bellen, dan maken we een afspraak om de stoel met bijbehorende stalen te bezorgen.