Banken winkel

Bezoek onze grote banken winkel in het midden van het land in Bilthoven. Bij Van de Pol Meubelen is een ruim assortiment banken te vinden van verschillende merken in allerlei maten, kleuren en stijlen!

Banken winkel

Op zoek naar een bepaalde maat? In onze winkel zijn verschillende type banken te vinden zoals:

Voor elke gewenste afmeting is een passende opstelling te vinden. In de winkel zijn hoekbanken te vinden voor de ruime woonkamers en zitbanken voor kleinere ruimtes zodat u een beeld kunt krijgen van alle mogelijke maten.

Bankstellen in vele stijlen

Naast verschillende afmetingen, opstellingen en merken is er qua woonstijl ook van alles te vinden in onze winkels. Onze kracht is een divers aanbod van woonstijlen zoals industrieel en stoer of juist meer landelijk en romantisch met rondingen of knopen in de rug. Juist een simpele en strakke bank in de minimalistische stijl of retro en het gevoel van vroeger. Alle stijlen zijn aanwezig.

 

Naast een stijl is het mogelijk om een bank een totaal andere uitstraling te geven met keuze in stof en kleur. Van alle mogelijke stoffen, leer en kleuren zijn er stalen in onze winkel te vinden. Aan de hand van deze stalen kunt u een beslissing maken voor uw nieuwe zitmeubel.

Onze merken

Een greep uit onze banken merken zijn Cartel Living, Urban Sofa, Haveco en Passe Partout. Kijk voor al onze merken op de banken overzichtspagina.

Cartel Living
Urban Sofa
Haveco
Passe Partout

Showmodellen

In onze woonwinkel in Bilthoven is altijd een ruim aanbod showmodellen te vinden waar u op kunt komen proef zitten. In de collectie zijn verschillende opstellingen, kleuren, modellen en opties in zitcomfort opgenomen zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Banken zijn altijd te bestellen en altijd een ruime keuze in opstelling, kleur en stof. In de showroom worden geregeld nieuwe modellen opgenomen en weer andere verplaatst om ruimte te maken, hierdoor zijn er ook met regelmaat showmodellen te koop in onze outlet en deze zijn direct leverbaar!

Welkom in onze banken winkel in Bilthoven

1) Woonwinkel Bilthoven

In onze winkel in Bilthoven staan wij voor u klaar en geven wij advies op basis van uw wensen voor een nieuwe bank. Kom een keer langs om te proefzitten en advies te krijgen over alle mogelijkheden. Onze banken zijn beschikbaar in verschillende vormen, afmetingen en opstellingen. Op zoek naar een bank in een specifieke afmeting, stof of kleur? Wij denken graag met u mee! 

 

2) Online aanbod en offerte-aanvraag

 In onze webshop is de grote collectie banken van Van de Pol Meubelen te vinden. Hier staan onze modellen afgebeeld in bepaalde opstellingen en kleuren, maar laat u niet misleiden hierdoor. Banken kunnen in allerlei opstellingen en kleuren geleverd worden. Banken hebben zo veel mogelijkheden dat deze niet online bestelbaar zijn, maar het is altijd mogelijk om een offerte aan te vragen om een prijsindicatie te ontvangen. Wij hopen u snel te zien in onze interieurwinkel in BilthovenBEKIJK ONZE BANKEN COLLECTIE ONLINE >